Latif Büyükdağ Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yetenekli ve bilinçli, duyarlı ve sorumlu, aynı zamanda sorumluluk duygusu taşıyan, toplumu geleceğe hazırlayan sağlıklı ve özgür düşünen bilinçli öz güveni tam bir birey olarak hazırlamaktır. Çağdaş ve üstün niteliklere sahip bilgi ve donanımı yüksek bir ekiple öğrenen ve öğrendiğini üreten, ürettiğini paylaşan örnek bir okul modeli oluşturmak referanslı bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Yaşam kalitesini yükseltmek için teknolojik değişimleri yakından takip eden hayatın her alanında uygulayan çağdaş ve yenilikçi eğitimdeki gelişmelere duyarlı olan, dinleyen, anlayan ve sorgulayan evrensel hukuk değerlerine önem veren, ufku geniş geleceği yüksek proje ve yeniliklere açık modern bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Öğrenci servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Satranç,Atletizm,Basketbol vb.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://latifbuyukdagoeanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALİBABA MAH. ALİ HAYDAR VEZİROĞLU CAD. LATİF BÜYÜKDAĞ İÖO BLOK NO 8 MERKEZ / TUNCELİ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Ali Baba Mah. Ali Haydar VEZİROĞLU Cad. Ovacık Yolu-MERKEZ/TUNCELİ

Ulaşım Kara Yolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz merkezde Ovacık yolu üzerinde bulunmaktadır.